Kezelések

Kezelések

Fogtisztítás, Polírozásfogtisztitás Budapesten A fogkő jelenléte szánkban függ az egyén szájflórájától, életmódjától (pl. dohányzás, kávézás stb.) és a legújabb kutatások eredményei alapján egyértelműen a száj helyes tisztántartásától!

Általánosan megfogalmazva a fogkő egy olyan "megkövesedett baktériumokat tartalmazó felrakódás" főleg a fognak a nyaki részén, mely a széli ínyrészeket folyamatosan gyulladásban tartja.

A páciens tapasztalása mindebből a gyakori ínyvérzés és a kellemetlen, sokszor mások által is érzékelt szájszag! fogtisztitás a Belvárosban /A rossz szájszagot természetesen okozhatja egy lyukas fog vagy egy rosszul záródó korona ill. gyomor eredetű panasz is! /

A fogkő eltávolítása, a felületek lesimítása és fényesre, csillogóvá polírozása általában az első lépés a további szükséges kezelés(ek) megkezdése előtt. (Kivéve akut panasz esetén!)

Ezáltal a későbbiekben az ínyvérzés megszűnésével a fogak természetes csillogó színéhez könnyebb az új töméseket, fogpótlásokat elkészíteni!

Munkatársaink

Dr. Koloszár Judit
fog- és szájbetegségek, valamint konzerváló fogászat és fogpótlástan szakorvosa


Dr. Heintz Renáta
Szájsebész szakorvos, Implantológus,


Balogh János
Fogtechnikus


Vasas Péter
Páciens Koordinátor, Marketing


Varju Sándor
IT munkatárs