Kezelések

Kezelések

GyermekfogászatGyökérkezelés a Váci utcában Három gyermek édesanyjaként magam is nagyon fontosnak tartom, hogy a gyerekek első találkozása a fogorvossal pozitív élményként maradjon meg!

Az első találkozás sokszor csak az ismerkedő beszélgetésig és a fogorvosi szék "megcsodálásáig" (liftezés) terjed. Ha nincs akut orvoslást igénylő probléma lényeges, hogy előbb elnyerjük kis pácienseink bizalmát. Ezzel egy életre megalapozhatjuk illetve elérhetjük azt, hogy nem alakul ki bennük a felnőttekre sokszor jellemző szorongás és félelem a fogorvossal szemben!

A kíméletesen végzett, speciális odafigyelést igénylő kezelés persze ennek ugyanolyan hangsúlyos feltétele!

Gyökérkezelés - Belvárosi fogászat A maradó fogak előtörésében és helyének biztosításában nagyon fontos szerepe van a tejfogaknak, ezért megfelelő kezelésük és szükséges ideig történő megtartásuk kiemelkedő jelentőségű.

A maradó fogak rágófelszínén található barázdákban mind az ételmaradékok, mind a baktériumok könnyen lerakódnak. Minél mélyebben barázdált, zegzugosabb ez a felszín, annál könnyebben történik meg a lerakódás és vezet szuvasodáshoz!

A frissen előbújó rágófogakra különösen jellemző ez a felszín! /Az első maradó rágófog 6 éves kor körül bújik elő./

Gyermekfogászat Budapesten A szuvasodást megelőzendő ezeket a barázdákat a barázdazárás folyamán először megtisztítjuk, majd egy speciális folyékony barázdazáró anyaggal lezárjuk. A barázdák ezáltal simábbak, könnyebben tisztíthatók lesznek!

Ez a kezelés ajánlott már gyermekkorban a maradó fogak előtörése után és felnőtt korban egyaránt!

A gyermekek (2-12 éves korig) kezelési árait külön nem jelöltük az árlistában! Beavatkozástól és kortól függően a felnőtt kezelési díjak 40-60%-val lehet számolni! Természetesen a kezelés megkezdése előtt mindenkinek pontos tájékoztatást nyújtok a kezelés áráról!

Munkatársaink

Dr. Koloszár Judit
fog- és szájbetegségek, valamint konzerváló fogászat és fogpótlástan szakorvosa


Dr. Heintz Renáta
Szájsebész szakorvos, Implantológus,


Balogh János
Fogtechnikus


Vasas Péter
Páciens Koordinátor, Marketing


Varju Sándor
IT munkatárs