Menüpontok

Kezelések

Kolodent Fogászati Klinika

Munkatársaink

Dr Koloszár Judit Dr. Koloszár Judit
fog- és szájbetegségek, valamint konzerváló fogászat és fogpótlástan szakorvosa

1994-ben végeztem a budapesti Semmelweis Orvosi Egyetemen és a végzést követően a Fogpótlástani Klinika, oktató orvosaként dolgoztam. A korszerű fogászati ellátás és a tudományos kutatómunka mellett, aktív részt vállaltam a fogorvostan-hallgatók gyakorlati oktatásában is.

1998-ban nyitottam meg első magánrendelőmet a Belvárosban, akkor még a Váci utca 25. sz. alatt, ahonnan két év múltán átköltöztünk egy tágasabb, még barátságosabb környezetbe a Váci utca 23. szám alá, ahol 16 évig fogadtam pácienseimet. A rendelő különleges hangulata és egyedülállóan páciens központú oldott légköre miatt, hamar népszerűvé vált a betegek körében!

Ez évben nagy változás történik a rendelőben, hiszen immár két helyszínen is elérhetőek lesznek szolgáltatásaim! Budapesten a XI. kerületben egy olyan rendelőbe költözöm át, aminek megközelíthetősége autóval érkezők számára is egyszerűbb valamint a parkolás ingyenes! A másik helyszín pedig gyerekkorom óta a szívem csücske, hiszen minden nyarat itt töltöttem és lassan 6 éve ide is költöztem – ez a Velencei –tó partja!

Munkám szeretete két részből áll: egy része a szakmai, a másik része egy másik Emberrel való „találkozás öröme”! Az engem felkereső páciensek ezt érzik abból a feléjük forduló figyelemből, amely nem csak a szájukra összpontosít, hanem az Emberre, akivel találkozott!

Az a páciens, aki igényli, hogy orvosa – Vele, és ne csak egy „szájjal” találkozzon – az nálam jó helyen jár! Gyakran fordul elő, hogy a nálam eltöltött idő alatt valakivel, olyan, szinte baráti beszélgetések alakulnak ki, melyben akár más betegségekről és ezek lelki hátteréről beszélgetünk, vagy az életről, miértekről, sorsokról. Ez attól függ mindig, hogy aki felkeres engem, mennyire nyitott egy ilyen oldó beszélgetésre? Amely aztán azért is szerencsés, mert a következő találkozásokig, már nemcsak a fogorvosra emlékszik vissza, hanem arra, hogy járt egy „helyen”, ahol volt időnk egymás számára, egy jó kis „emberi beszélgetésre”, és már nem félve keres fel, ha problémája adódik, illetve szívesen jön el akár csak egy kontrollra!

Természetes azonban, hogy sok olyan Ember van, aki ezt a fajta „megnyílást” nem igényli, hanem csak a szigorú szakmaiságot igényli, mindezt gyorsan és hatékonyan! Nekem ezt éreznem és felmérnem kell tudni, és eszerint, aki ilyet szeretne, annak ebben a formában biztosítani a fogászati ellátását fájdalom-mentesen, biztonságot sugárzó kezelési stílus mellett, magasan képzett szakértelemmel és a legkorszerűbb felszereléssel! …..és ami nem elhanyagolható, sőt mai világunkba (lsd. kuponos akciók) szinte a legfontosabbá vált tényező minden szolgáltatásnál - korrekt és átlátható árakon!

VÉGZETTSÉGEK, DIPLOMÁK:
- Fog- és szájbetegségek szakorvosa (1996),
- Konzerváló fogászat és fogpótlástan szakorvosa (2009)
- Akupunktúrás szakorvos (2007)
- Fülakupunktúrás addiktológus (2005)
- Reiki mester (2006)
- Természetgyógyász (2005)

Tagja:
- A Magyar Orvosi Kamarának,
- a Magyar Homeopata Orvosi Egyesületnek és a
- Magyar Akupunktúrás Orvosok TársaságánakDr. Heintz Renáta Dr. Heintz Renáta
Szájsebész szakorvos, Implantológus,

Rendelőm minőségi szolgáltatását, immár több éve Dr. Heintz Renáta szájsebész doktornő személye gazdagítja. Rendelőmben ő végzi el a kisebb- nagyobb szájsebészeti beavatkozásokat. Hatalmas szakmai tapasztalattal rendelkezik mind az egyszerűbb szájsebészeti -, mind akár a bonyolultabb implantológia beavatkozások tekintetében is! Szegeden végezte tanulmányait, a mai napig a Szegedi Orvostudományi Egyetem Szájsebészeti Osztályán is dolgozik, ahol nem csak a betegek ellátásában, hanem az oktatásban (magyar, angol) is részt vesz. A Magyar Implantológiai Társaság vezetőségi tagja, postgraduális implantológiai képzések előadója. IMC mesterképzés oktató a szegedi Arc-, Állcsont- és Szájsebészeti Klinikán.

Betegekhez való nyugodt halk szavai, mindenre kiterjedő tájékoztatása hozzájárul ahhoz, hogy a szájsebészeti beavatkozások félelem nélkül kezdődjenek, szakmai tapasztalatának pedig, hogy a beavatkozások a lehető leggyorsabban történjenek. ( Volt már olyan Páciensünk, aki a bölcsesség foga kioperálása után hitetlenkedve állt fel, hogy csak „ennyi?”)

VÉGZETTSÉGEK, DIPLOMÁK:
- 1990 Szegedi Tudományegyetem Általános orvosi diploma
- 1995 Fog- és szájbetegségek szakorvosa
- 1999 Maxillo-faciális sebészi szakvizsga
- 2004 Konzerváló fogászat és protetika szakorvosa
- 2010 Master of Oral Medicine and Implantology – Münster IMCBalogh János Balogh János Balogh János és felesége
Fogtechnikus

Balogh János, feleségével (gyönyörű kerámia munkák) és munkatársaival biztosítja rendelőim számára azt a magabiztos, precíz fogtechnikai hátteret, mellyel színvonalas és kiemelkedően esztétikus munkákat tudok Pácienseim számára készíteni.

Szakmájában eltöltött 25 év, munkájának szeretete és tisztelete, emberi hozzáállása mind hozzájárul közös munkánk sikeréhez!

Balogh János Balogh János Fogtechnikai laboratóriuma kimagaslóan jól, a legmodernebb technológiával felszerelve biztosítja, hogy széles körű fogtechnikai megoldásokat tudjunk biztosítani mindenki számára!

Egyéb munkatársaink:

Vasas Péter Vasas Péter
Páciens Koordinátor, Marketing

Pályámat a Vendéglátóiparban kezdtem, ahol egy belvárosi étterem vezetőjeként, hamar megtapasztaltam az emberekkel való kapcsolattartást, irányítást és az üzletmenetért való felelősségvállalást.

Majd pár év után alapítottam egy olyan Ingatlan céget társammal, aminek arculata és szolgáltatásai az akkori piacon példa nélküliek voltak mind színvonalas megjelenésével, mind az ügyfél kapcsolattartás szempontjából. Munkánkat dicsérte akár az a számos külföldi befektető, aki rajtunk keresztül jutott el Magyarországra, illetve számos, ma is a piacon lévő ingatlanos cég, akik marketinges indulásukhoz hozzánk fordultak tanácsért.

Ebben a munkában eltöltött szenvedélyes 14 évem alatt olyan szakterületeken szereztem tapasztalatot, mint a humanerőforrás-menedzselése, pénzügyi struktúra átszervezése, szervezeti kultúra létrehozása, új marketing arculat kialakítása, folyamatos kampányok kezelése, online marketing, válságkezelések, motivációs tréningek tartása. Hamar magamévá tettem a munka sajátosságait, hiszen a marketing és a kommunikáció mindig is közel állt hozzám.

2012-ben kerültem a Kolodent Fogászathoz és munkám során kiemelt figyelmet szentelek a marketing online területére, hiszen ebben a rohanó világban elengedhetetlen, hogy a felmerült igényekre minél gyorsabban tudjunk reagálni. Azért dolgozom nap, mint nap, hogy a Kolodent Fogászat kimagasló szolgáltatásait, minél több emberhez jutassam el az internet segítségével. Feladataim közé tartoznak, az új kampányok létrehozása, külföldi pácienseink érkezéstől a távozásig való menedzselése, betegeink által megfogalmazott észrevételekre való gyors reagálás. Fontos törekvésem, hogy ebben a „minél kevesebb pénzből gazdálkodó világban” lehetőséget tudjunk teremteni szinte mindenki számára, hogy elérje és megtalálja a számára kedvező színvonalas ajánlatunkat, szolgáltatásunkat.

Emellett részt veszek még a „Szívesség Közösség” tagjaként, olyan non-profit találkozások, beszélgetések szervezésében, vezetésében, melynek célja az emberek közötti kapcsolódások, mély beszélgetések lehetőségének megteremtése. A Közösség vezetői találkozóin is alkalmam van kamatoztatni az üzleti életben megszerzett tapasztalataimat, ezáltal nyújtva segítséget a Közösség szerveződéséhez, arculat tervezéséhez, felépítéséhez.

Szabadidőmet aktív pihenéssel (kirándulás, jóga, sport) szeretem tölteni, ezáltal biztosítva, a hétköznapokban a kiegyensúlyozott, boldog jelenLÉTet!Varju Sándor - Keresőoptimalizálás szakember Varju Sándor
IT munkatárs, Sanvar Design

A 90-es évek közepén kezdtem el weboldalkészítéssel foglalkozni.
Az évek múlásával folyamatosan lépést tartottam az online világ fejlődésével. Tapasztalatot szereztem a grafikai tervezés, online marketing területén.

Jelenlegi cégemmel magánszemélyeknek, vállakozásoknak nyújtunk magas színvonalon internetes megjelenést, teljes arculat kialakítást.

Munkatársaim széleskörű ismeretekkel, és tapasztalatokkal rendelkeznek. Az évek során egy megbízható, összeszokott team alakult ki. Kollegáim szakmai tudásukat, ismereteiket folyamatosan bővítik, a szakmai konferenciáknak nemcsak hallgatói, hanem előadói is .

2011 ben csatlakoztam a Kolodent Fogászat csapatához ahol a feladataim közé tartozik a páciens kezelési rendszerek folyamatos kezelése, új igények megvalósítása, új arculathoz idomuló weboldal létrehozása, különböző kampányokhoz tartozó IT háttér biztosítása, nyomda termékek legyártása, online promóciók támogatása.


Munkatársaink

Dr. Koloszár Judit
fog- és szájbetegségek, valamint konzerváló fogászat és fogpótlástan szakorvosa


Dr. Heintz Renáta
Szájsebész szakorvos, Implantológus,


Balogh János
Fogtechnikus


Vasas Péter
Páciens Koordinátor, Marketing


Varju Sándor
IT munkatárs