Kezelések

Kezelések

SzájsebészetSzájsebészet Budapesti rendelőnkben elérhető, mindenfajta szájsebészeti beavatkozás. A magas fokú szájsebészeti szakértelmet, kollégánk Dr. Heintz Renáta biztosítja, kinek megnyugtató stílusa, gyors és szakszerű ellátása garantálja a műtéti beavatkozások sikerességét.

(Tervezzük, hogy szájsebészeti szolgáltatásunk Velencei rendelőnkbe is elérhető legyen!)

Az egyszerű foghúzásoktól a bonyolultabb bölcsesség fogakon át, kisebb- nagyobb cysta eltávolításokon keresztül mindenben nagy rutinnal rendelkező szájsebészünk biztosítja azt, hogy a műtét fájdalom nélküli legyen, valamint a műtét utáni napok is a lehető legkellemesebben teljenek!

Rendelőnkben immár 16 éve végzünk implantációs műtéteket is, melyben Heinz Doktornőnek az eltelt évek alatt nemcsak óriási tapasztalata van, hanem a Szegedi Orvostudományi Egyetemen az IMC mesterképzés egyik oktatója is.

A csontba ültetett implantátumokat (a betegek gyakran műgyökérnek nevezik) a becsontosodást követően terheljük a már látható protetikai (felépítmény) résszel, koronával, vagy akár fogsorral. A beültetés és a felépítés között általában 3-5 hónapnak kell eltelnie. Ez idő alatt az implantátum fölé ideiglenes pótlást készítünk, mely esztétikailag és funkcionálisan a páciens minden igényét maximálisan kielégíti.

Minden műtéti beavatkozást megelőz egy DÍJMENTES konzultáció nálunk, ahol elvégezzük a szükséges szájvizsgálatot, valamint kiértékeljük az elkészült panoráma és CT felvételeket. Ezután közösen készítjük el a kezelési tervet, melyben meghatározzuk a műtét időpontját, várható kimenetelének, gyógyulási idejének és egyéb tényezőinek figyelembe vételével, és egyeztetjük Önnel!

Maga a műtéti beavatkozás egyszerű fogászati érzéstelenítésben, a fogászati székben történik és nagyjából 15-30 percet vesz igénybe. Ezt követi egy hét múlva a varrat szedés. A műtét abszolút fájdalom-mentes, és az egy hét gyógyulási idő alatt sem jelentkezik kifejezett fájdalom.

Az implantálás (implantátum) típusától függően 3-5 hónap gyógyulási idő után kezdjük felépíteni az implantátumokra a felépítményeket (korona, híd, fogsor) – ez nagyjából 1,5 – 2 hetet vesz igénybe.

Mindezen folyamatot részletesen elmondjuk a díjmentes tájékoztató, konzultáció alkalmával is.

Az árlistánkat áttekintve az első ütem a sebészi rész, mely implantátumonként 115.000 Ft – varratszedése ingyenes.

A második ütem, az implantátum felszabadítás (15.000.- Ft), protetikai fej (35.000.- Ft-tól), felépítmény (pl. korona 39.000 Ft-tól) elkészítése.

Összességében tehát egy implantátumra elkészített korona ára 204.000 Ft-ra jön ki, melyet több lépcsős ütemezésben kell kifizetni, az elkészült munka arányában!

Munkatársaink

Dr. Koloszár Judit
fog- és szájbetegségek, valamint konzerváló fogászat és fogpótlástan szakorvosa


Dr. Heintz Renáta
Szájsebész szakorvos, Implantológus,


Balogh János
Fogtechnikus


Vasas Péter
Páciens Koordinátor, Marketing


Varju Sándor
IT munkatárs